Akce

Sledujte náš kalendář akcí
Termály Velké Losiny
Image

Otevření venkovního areálu

Krásné počasí a slunečné dny jsou konečně za rohem, což pro nás znamená otevření venkovní části areálu termálního parku! Od středy 8.5.2024 si budete moci v plné parádě užít vše, co venkovní část areálu nabízí. A co že vlastně nabízí?

Pro milovníky adrenalinu doporučujeme aktivní bazén, ve kterém najdete tobogán, chrlič a vodní deštník!

Pro nejmenší dětský bazén, ve kterém se často odehrávají animační programy (sledujte kalendář akcí pro více informací). V dětském bazénu se nachází skluzavka, vodní trysky a vodní hřib!

Relaxační bazén, ve kterém se nachází perličková sedátka a lehátka, dále i hydromasážní trysky! Tento bazén doporučujeme lidem, kteří chtějí venku naplno relaxovat.

V neposlední řadě i průplavový bazén, který spojuje vnitřní a venkovní areál.

Kromě bazénů zde najdete i dětské hřiště - pirátskou loď, spoustu lehátek, otevřenou restauraci a letní bar (otevřen pouze v letní sezóně).

Image

Kalendář akcí

0
Image

Cvičení v bazénu

Cvičení ve vodě není jen zábavným a osvěžujícím způsobem strávený čas, je také skvělým prostředkem pro celkové posílení těla a zlepšení kondice. Plavání a další vodní
aktivity jako například Aqua Aerobic nabízí nespočet výhod, které přispívají k celkovému zdraví.

První a nejzřejmější výhodou cvičení ve vodě je jeho nízký dopad na klouby a svaly. Voda poskytuje odpor, což umožňuje efektivní posilování svalů bez přetížení kloubů. Tím se snižuje riziko zranění a činí vodní cvičení ideálním pro lidi všech věkových kategorií. Díky odporu vody je cvičení ve vodě také účinným způsobem spalování kalorií.

Image

Dárkové poukazy

Rádi byste darovali poukaz do Termálního parku?

Vyberte si poukaz v hodnotě, která vám nejvíce vyhovuje, nebo vsaďte na poukaz na konkrétní vstup. Svým blízkým, přátelům nebo kolegům věnujete zážitek, který si budou pamatovat navždy.